Alakformálás 2018-04-10T22:32:25+00:00

Alakformáló masszázs

(ANTI) Cellulit masszázs

Ez egy alakformáló masszázs típus, mely célja kifejezetten a narancsbőr eltüntetése, a bőr feszesítése, rugalmasabbá tétele. Ezen célok az intenzív, speciális fogásokkal érhető el, melyekkel feltöröm a kis göböket, amik zsírral, és méreganyaggal vannak teli, majd erőteljesen fokozom a vér- és nyirokkeringést, mely gyorsabban elszállítja a salakanyagot, és gyorsítja az anyagcserét.

lab

Ez a masszázs típus természetesen nem egy csodaszer, de a masszázson kívüli mozgással, és egészségesebb táplálkozással a narancsbőr eltüntetésének ideje akár le is feleződhet, és a bőr állapota is látványosan javulhat.

Cellulit masszázs végezhető minden olyan ponton, ahol narancsbőr található, így általában a lábak, ott is leginkább a combok, a fenék, has, és a felkar a célzott terület. Egy masszázs alkalmával mindegyik rész kezelhető, ez már csak a vendégen múlik, hisz az elvárásokhoz alakítom, rugalmas vagyok.

Általában nálam egy alakformáló masszázs egy ultrahangos zsírbontással kezdődik, majd a masszázs során alkalmazok köpölyözést és aromaterápiát is.

Tetszett? Lájkold, és oszd meg!

nevtelen-1-masolataKöszönöm hogy megtisztelsz figyelmeddel! Sziklai Csaba vagyok, gyógy- és sportmasszőr.
Széles masszázs repertoárommal 
(sport, wellness, svéd, anti-cellulit (alakformáló), mézes, csokis, aromaterápiás, irodai, jég), kezeléseimmel (köpölyözés, ultrahang, infra, TENS, kinesio tapetanácsadás), és 100%-ig természetes olajaimmal, várlak Téged is szeretettel Budapest szívében a teljesen személyre szabott masszázsodra!