Kedves kollégám!

Ezt a bejegyzést egyetlen okból hoztam létre: masszőrt keresek, akihez küldhetek vendégeket.

Ahogy telik az idő, szerencsére egyre sűrűbb a naptáram is. Még nem vagyok lefoglalva több héttel előre, sőt, sajnos lemondásaim is vannak, így például holnap utánra is van egy helyem, viszont egyre többen keresnek meg akik most azonnal, legkésőbb este jönnének masszázsra. Őket így mind el kell utasítanom. Viszont arra gondoltam, hogy mi lenne, ha ezzel tudnék segíteni egy-két kollégámnak a vállalkozásának beindításában, a szűkös kezdetek átvészelésében. Ami az ajánlást nehezebbé teszi, hogy kizárólag olyanhoz küldök bárkit – legyen az edző (Ádám Norbert), kozmetikus (Molnár Orsolya) vagy akár gyógytornász (Almásy Csilla) – akinek már próbáltam valaha szolgáltatását, ezért hitelesen ajánlhatom.

Szóval várom a jelentkezésedet, ha érdekelne ez a dolog, és megfelelsz az alábbi feltételeknek:

  • Könnyedén beszélsz angolul (az általam küldött vendégek nagyrészt turisták lennének, szóval komoly feltétel)
  • Van egy saját kis kuckód (klassz ha házhoz is jársz, viszont vannak akiknél nem lehet, pl.: hostelben megszállók)
  • Gyógymasszőr vagy gyógy- és sportmasszőr képzést végeztél (nem ritka a sérült,  különféle problémákkal küzdő idősebb külföldi turista, sportoló)
  • Van sok-sok szabad helyed, akár azonnal, vagy még aznap tudsz fogadni vendéget általában.
  • Hajlandó vagy rajtam megmutatni tudásod 60 percben. Akit kiválasztok a végén, azt természetesen visszamasszírozom. 🙂 A többieknek ezt nem tudom felajánlani.
  • …és végül, a közelemben dolgozol – a piros színen belül:

Ennyi lenne. Ha felkeltettem az érdeklődésed és jelentkeznél, írj egy e-mailt az info@sziklaimasszazs.hu címemre. A levélben írj kicsit magadról, és add meg az elérhetőségeidet amin szeretnéd hogy keresselek a tesztmasszázzsal kapcsolatban.

U.I.: Ajánlom ezt minden kollégának, akinek sok vendége van már. Segítsük egymást! 🙂

Tetszett? Ha igen, akkor lájkold, és oszt meg ismerőseiddel!

2017-08-25T15:01:16+00:00