Csokoládé masszázs 2016-12-01T13:24:13+00:00

 

Csokoládé masszázs

Sziklai - Csokoládé masszázs - Chocolate massageA csokoládé masszázs során a wellness masszázshoz hasonlóan itt is az egyik leglényegesebb elem a test és szellem relaxálása és a stresszoldás speciális technikákkal, viszont a csokoládé masszázs specialitása magában a vivőanyagban, a kakaóbabokból származó anyagokban rejlik.

 

A kakaó fontosabb összetevői:

– Ásványi anyagok – kálcium, vas, magnézium, foszfor
– Vitaminok – A,E,B,K,P)
– Theobromin – hasonló mint a koffein, természetes stimulációt vált ki
– Serotonin – nyugalmat, boldogságot kölcsönöz
– Feniletilamin és anandamide – endorfin csoportba tartozó anyagok, kedélyállapot javítók
– Polyphenol – flavonidok csoportjába tartozik, szív- és érrendszerünk védelmének segít, emellett jelentős gyökfogó, antioxidáns hatása van. (vörösborban, és zöldteákban található meg szintén ez az anyag
– Zsírsavak – 1/3-ad részben telítetlen zsírsavak (olaj-, sztearin-, és palmitinsav), csökkentik a vér koleszterin szintjét

Sziklai - Csoki masszázs - Chocolate massageEzek alapján láthatjuk, hogy a kakaóbabok jótékony hatásai nem csak a bőrön tapasztalhatóak (feszesíti, hidratálja, stb.), hanem egész szervezetünkben, hisz antidepresszáns, kedélyállapot javító, és mivel fokozza a vér- és nyirokkeringést, így méregteleníti is.

 

Sok szalonnal ellentétben, én nem előre legyártott (gyakran csak csokoládé illatú) olajokat használok, hanem természetes formájában használom a magas (min. 85%) kakaótartalmú étcsokoládét, melyet felolvasztok, és egy kis (szagtalan) kókuszolajjal keverek.

 

 

 

Tetszett? Lájkold, és oszd meg!

nevtelen-1-masolataKöszönöm hogy megtisztelsz figyelmeddel! Sziklai Csaba vagyok, gyógy- és sportmasszőr.
Széles masszázs repertoárommal 
(sport, wellness, svéd, anti-cellulit (alakformáló), mézes, csokis, aromaterápiás, irodai, jég), kezeléseimmel (köpölyözés, ultrahang, infra, TENS, kinesio tapetanácsadás), és 100%-ig természetes olajaimmal, várlak Téged is szeretettel Budapest szívében a teljesen személyre szabott masszázsodra!