Köpölyözés 2016-12-01T13:31:42+00:00

Köpölyözés

A köpölyözés hatákony kiegészítője a narancsbőr megszüntetésének, de önálló kúraként is alkalmazható, akár svédmasszázs után.

kop

Lényege, hogy műanyag harangokat helyezek a kezelendő bőrfelületre, melyekben állítható erősségú vákuumot hozok létre egy pumpa segítségével, mely azonnal beszippantja a bőrt, és vele együtt a bőr alatti zsírsejteket.
A köpölyt a nyirok erek mentén kezdem el mozgatni a nyirokfolyás irányában. A vákuum ereje a zsírsejteket széttördeli és kiszippanja a lerakódott méreganyagokat, amelyek a nyirokrendszer segítségével távoznak a szervezetből. Ezen kívül serkenti a vér- és nyirokkeringést, melynek számtalan jótékony hatása van a szervezetre.

Terhességi és nyúlási csíkok (striák) halványítására is kifejezetten alkalmas.

Használata után a bőr kipirosodik a fokozott vérkeringés miatt, és akár kissebb hajszálerek is elpattanhatnak pici piros pontokat mutatva a bőrön. Ez természetesen hamar elmúlik, csak ezen okok miatt nem épp egy strandolás előtti kezelés:)

A köpölyözésről szóló bővebb cikkemet itt érheted el: A legősibb méregtelenítés

 

 

Tetszett? Lájkold, és oszd meg!

nevtelen-1-masolataKöszönöm hogy megtisztelsz figyelmeddel! Sziklai Csaba vagyok, gyógy- és sportmasszőr.
Széles masszázs repertoárommal 
(sport, wellness, svéd, anti-cellulit (alakformáló), mézes, csokis, aromaterápiás, irodai, jég), kezeléseimmel (köpölyözés, ultrahang, infra, TENS, kinesio tapetanácsadás), és 100%-ig természetes olajaimmal, várlak Téged is szeretettel Budapest szívében a teljesen személyre szabott masszázsodra!