Manager masszázs 2016-12-01T14:01:44+00:00

Masszázs a munkád közben!

Szívesen meglepnéd alkalmazottaidat, vagy kollégáidat (persze magadat is beleértve! 🙂 ) egy masszázzsal?

Kérj most árajánlatot –> ITT <–

 Tetszik az ötlet? oszd meg ismerőseiddel is!

Manager masszázs


A XX. század második felébe megjelenő, sajátos masszázsforma, melyet többnyire kényelmes ülő helyzetben felöltözve végeznek. Irodai masszázs, hiszen nagyon sokszor íróasztalnál ülőknél hatásos.


officemassageA masszázs helye lehet pihenő, orvosi szoba, iroda, öltöző, nyugodt sarok, stb. Gyakorlatilag bárhol elvégezhető, ahol nyugodt körülményt lehet teremteni halk zene segítségével.

Kivitelezése teljes öltözetben történik olaj és krém használata nélkül. Időtartamát illetően 15-30 percesek a kezelések, nem hosszabb egy kávé vagy cigarettaszünetnél.

A masszázs magában foglalja a fej, nyak, váll, kar, kéz, hát és derék kezelését. Az irodamasszázs során vérellátást és keringést javító svéd- és gyógymasszázs (nem ritká keleti masszázs) technikákat alkalmazunk. Ezen kívül én személy szerint beleviszem pár saját, és pár sport, wellness, ayurvédikus technikát is a még jobb hatás érdekében.

Kombinálhatjuk fej-, és fejbőr masszázzsal, kimozgatásokkal, és légzőtornával is.

A rendszeres irodai masszázs pozitív hatásai:

Növeli a dolgozók hatékonyságát.

A kezelés hozzájárul egy jobb munkahelyi közérzet megteremtéséhez.

Elősegítse a munkahelyi egészségmegőrzést.

A gyógy masszőr kezelés alatt felhívja a figyelmet az egészségtudatos életre, ezzel is segítve a dolgozók egészségmegőrzését.

Csökkentve ezzel a betegállományban töltött napok számát.

Javítja a vérellátást és a keringést.

Nagyon jól oldja a letapadásokat, izomcsomókat.

Az antigravitációs izmokra (melyek a fejet tartják, és sok mozdulatlan ülés következtében könnyen túlterhelődnek) lazító, anyagcsere-fokozó hatás érvényesül.

Az irodai, manager masszázs szolgáltatásom megoldható nálam, és adott helyszínen egyaránt. Szeretettel várom cégek megkeresését is!

 

 

Tetszett? Lájkold, és oszd meg!

nevtelen-1-masolataKöszönöm hogy megtisztelsz figyelmeddel! Sziklai Csaba vagyok, gyógy- és sportmasszőr.
Széles masszázs repertoárommal 
(sport, wellness, svéd, anti-cellulit (alakformáló), mézes, csokis, aromaterápiás, irodai, jég), kezeléseimmel (köpölyözés, ultrahang, infra, TENS, kinesio tapetanácsadás), és 100%-ig természetes olajaimmal, várlak Téged is szeretettel Budapest szívében a teljesen személyre szabott masszázsodra!