Mézes masszázs 2016-12-01T13:41:18+00:00

Mézes masszázs

Sziklai - méz masszázs - honey massageA méz számtalan jótékony hatását a szervezetünkre biztos te is ismered, viszont a mézzel való masszázs már kevésbé ismert. Ennek ellenére az egyik leghatékonyabb méregtelenítő masszázs, mely eredménye szemmel látható a bőrön!

A mézes masszázs elején az előre felmelegített mézet (mely lehet akármilyen méz, mindnek más és más másodlagos jótékony hatása figyelhető meg) viszem fel a bőrre simító technikákkal, majd miután már elkezdett száradni, és ragad, jöhetnek a mézes masszázs erőteljesebb, speciális technikái. Ezen technikák nem éppen relaxáló hatásúak, sőt, inkább az ellentéte: kicsit kellemetlen lehet a bőrnek, viszont hatása rendkívüli, hisz beindítja a vér és nyirokkeringést, ezen kívül a méreganyagokat, salakanyagokat a pórusokból látványosan kihozza, eltávolítja. Ha ez nem lenne még elég, feszessé, és puhává varázsolja a bőrt, erről egy mézes masszázs után bárki meggyőződhet!

Kifejezetten méregtelenítő hatása miatt cellulit / alakformáló masszázsokba szoktam beépíteni, de önállóan is alkalmazhatom.

 

Tetszett? Lájkold, és oszd meg!

nevtelen-1-masolataKöszönöm hogy megtisztelsz figyelmeddel! Sziklai Csaba vagyok, gyógy- és sportmasszőr.
Széles masszázs repertoárommal 
(sport, wellness, svéd, anti-cellulit (alakformáló), mézes, csokis, aromaterápiás, irodai, jég), kezeléseimmel (köpölyözés, ultrahang, infra, TENS, kinesio tapetanácsadás), és 100%-ig természetes olajaimmal, várlak Téged is szeretettel Budapest szívében a teljesen személyre szabott masszázsodra!