Sportmasszázs 2016-12-01T14:13:56+00:00

Sportmasszázs

A sportmasszázs a svédmasszázs alapjain nyugszik, de kiegészül más fogásokkal, és tempója, kivitelezése különbözik, hisz célja kifejezetten az izmok átmozgatása, erősítése/lazítása, felfrissítése. Nem csak sportolóknak ajánlom, hanem mindenkinek, aki szeretne egy gyorsabb, intenzívebb masszázst!

back

Különböző sportmasszázst alkalmazok edzés, vagy akár verseny előtt/után, de természetesen itt is minden a vendég testének felépítésétől, kívánságaitól, és a szükséglettől függ, variálható, alakítható a masszázs menete.

Alapvetően fej (arc, nyak, dekoltázs), hát, láb, kar, has, lumbogluteális (fenék és derék) sportmasszázs létezik, de ezeket a vendég óhaja és szükséglete szerint alakítom. Vagyis nincs kőbe vésve nálam, hogy egy hátmasszázs 1 óra, hanem ha szeretnél egy hátmasszázst, de jólesne a talpak, vagy akár a kezek átmasszírozása is, akkor semmi akadálya, úgy építem fel a masszázst.

 

Tetszett? Lájkold, és oszd meg!

nevtelen-1-masolataKöszönöm hogy megtisztelsz figyelmeddel! Sziklai Csaba vagyok, gyógy- és sportmasszőr.
Széles masszázs repertoárommal 
(sport, wellness, svéd, anti-cellulit (alakformáló), mézes, csokis, aromaterápiás, irodai, jég), kezeléseimmel (köpölyözés, ultrahang, infra, TENS, kinesio tapetanácsadás), és 100%-ig természetes olajaimmal, várlak Téged is szeretettel Budapest szívében a teljesen személyre szabott masszázsodra!