Svédmasszázs 2016-12-01T14:31:07+00:00

Svédmasszázs

Sziklai massage - back massage - hátmasszázs

A svédmasszázsról

Sziklai massageA svédmasszázs köznyelvünkben már sima masszázsként épült be, ezt értjük egy normál masszázs alatt. Egyfelől logikus, hisz Európában ez a legelterjedtebb masszázs, és az alapja sok más masszázsnak is: gyógy, sport, wellness..

Fogásai simításokból, dörzsölések, gyúrások, ütögetések, vibrációk, és egyéb kiegészítő fogások. Én ezeket a gyógymasszázson tanult kimozgatásokkal, nyújtásokkal, és egyéb masszázsokból (például keleti, hawaii-i..) ellesett, hatékony fogásokkal egészítem ki, és szabom teljesen személyre, hisz mindannyiunk teste különbözik, és más-más igényekkel is rendelkezünk.
Sziklai - Abdoman massage - HasmasszázsHatásai sokrétűek, függ a kivitelezéstől (frissítő, relaxáló, …), de alapvetően az egész szervezetünk állapotát javítja, így hatással van minden szervre, idegre, érrendszerre, izomra, ízületre, az anyagcserénkre… és természetesen a lelki hatásokról se feledkezzünk meg, hisz mindenki aki valaha kapott egy jó masszázst, tudja, mennyire erőteljes stresszoldó, fájdalomcsillapító, nyugtató hatása lehet egy hosszú, aprólékos masszázsnak!

Svédmasszázst majd minden testrészen végzek. Alapvetően fej (arc, nyak, dekoltázs), hát, láb, kar, has, lumbogluteális (fenék és derék) svédmasszázs létezik, de ezeket a vendég óhaja és szükséglete szerint alakítom. Vagyis nincs kőbe vésve nálam, hogy egy hátmasszázs 1 óra, hanem ha szeretnél egy hátmasszázst, de jólesne a talpak, vagy akár a kezek átmasszírozása is, akkor semmi akadálya, úgy építem fel a masszázst. Kiegészíthető köpölyözéssel is, melyről a ITT alatt olvashatsz!

 

Tetszett? Lájkold, és oszd meg!

nevtelen-1-masolataKöszönöm hogy megtisztelsz figyelmeddel! Sziklai Csaba vagyok, gyógy- és sportmasszőr.
Széles masszázs repertoárommal 
(sport, wellness, svéd, anti-cellulit (alakformáló), mézes, csokis, aromaterápiás, irodai, jég), kezeléseimmel (köpölyözés, ultrahang, infra, TENS, kinesio tapetanácsadás), és 100%-ig természetes olajaimmal, várlak Téged is szeretettel Budapest szívében a teljesen személyre szabott masszázsodra!