FOGLALÁS

FOGLALÁS

Fontos: ha foglalásodról nem kapsz pár percen belül emailt (spamban is nézd meg!) kérlek vedd fel velem a kapcsolatot itt!

Lemondás esetén kérlek minimum 24 órával hamarabb értesíts, hogy legyen esélyem másnak adni a helyet anyagi veszteség elkerülése végett. A 24 órán belül a lemondott szolgáltatás ára felszámolásra kerül. Az időpont foglalással ezt a kötelezettséget automatikusan elfogadod. (Amennyiben én mondom le az időpontod 24 órán belül, vendégem vagy egy ajándék alkalomra!)

Amennyiben kismama vagy onkológiai masszázsra szeretnél bejelentkezni, úgy időpont foglalás előtt mindenképpen keress meg emailben vagy Messengeren egy előzetes konzultáció miatt.

2024. április 4. előtt vásárolt ajándékutalványaim természetesen az akkor érvényes, előző árlistám (vagyis 30 perc 9000, 60 perc 12000, 90 perc 15000 valamint 120 perc 30000 forint) szerint használható fel.

KAPCSOLAT

KAPCSOLAT

KÉRDÉSED VAN?

KÉRDÉSED VAN?

1062. Budapest, Andrássy út 55. földszint 3. (1-es kapucsengő, majd egyenesen). Ha a Google térképen néznéd meg, kattints ide.

Ha időpontot foglaltál, akkor személyesen a masszázsod után tudsz kártyával és készpénzzel is fizetni.

Amennyiben utalványt vásárolsz, webáruházamban gyorsan és biztonságosan fizethetsz bankkártyával – kizárólag magánszemélyként. (Mivel katás vagyok, cégeknek, vállalkozásoknak nem számlázhatok)

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013. A Barionról bővebben itt olvashatsz.

Magyar Posta

A fizikai ajándékutalványokat a Magyar Posta Zrt. szállítja ki. Bővebb információt itt találsz róluk: https://posta.hu/

A szállítási díj: 2990 Ft. (mely tartalmazza a fizikai utalvány díját is)

A csomagokat legkésőbb egy héten belül adom fel, így a várható szállítási idő maximum 2 hét.
Ezúton is köszönöm minden vásárló türelmét, egyelőre ez fér bele számomra a masszázs mellett. :)

Online használat

A megvásárolt immateriális árukat (virtuális ajándékutalvány) a vásárlást követően azonnal megkapod a megadott email címre.

Három módon lehet elérni. Emailen keresztül, Messengeren, és a Google saját chatjében. Ezen kívül nincs több alternatíva, telefonszámom privát.